Tuesday, October 20, 2015

Birthday Kakak dan Adik

Hai semua,

Bersedialah untuk entry entry tertunggak mulai hari ni dan seterusnya haha.  Bila tengok semula gambar-gambar fuhhh banyak rupanya yang tak diceritakan di blog.  Memandangkan virus rajin berblog dah datang jadi untuk tidak membuang masa baiklah mulakan hehe.

Ini cerita bulan Mac yang lepas.  Qistina dan adiknya kan kongsi tarikh lahir yang sama pada 7 Mac so sambut sekalilah.  Jimat duit kek hehe.  Celebrate pun simple je kat rumah mak mertua aku je.

Walaupun cerita ni dah lepas tapi still masukkan dalam blog untuk kenangan kami sekeluarga.

Kek yang simple je untuk dua beradik tu

Sorang dah anak dara, sorang lagi comel keletah lagi

Tengoklah tu geram jer dengan budak kecik ni

Sesi tiup meniup lilin

Muncung je lebih si adik tu

Potong jangan tak potong

AZLINA MY

No comments: