Wednesday, September 23, 2015

Giveaway Sempoi By MrsFara



Hai semua,

Jalan-jalan dari blog ke blog, singgah di blog mialiana terbaca pasal giveaway sempoi ni.  Tarikh akhirnya pada hari ni oh sempat lagi nak join.

Syarat-syaratnya sangat mudah seperti di bawah:

1) Warganegara Malaysia ~ sudah tentu
2) Follow blog MrsFara ~ done
3) Like page Kosmetik Murah ~ done
4) Follow instagram Oh Fara ~ done
5) Buat satu entry khas bertajuk "Giveaway Sempoi by MrsFara" dan backlink banner di atas ke entry GA ~ done
6) Tinggalkan link URL giveaway kat ruangan komen GA tersebut ~ done

Kalau nak tengok hadiah dan nak join giveaway yang amat mudah ni boleh klik saja pada banner kat atas tu ya.

Apa lagi cepat-cepatlah korang!


AZLINA MY