Tuesday, September 22, 2015

Brooch Mini Giveaway

~ STICKY POST ~
Untuk entry terbaru sila scroll di bawah

 Brooch Mini Giveaway

Hai there,

Lamanya tak join apa-apa pun giveaway.  Hari ni tengah-tengah blogwalking terbaca pasal mini giveaway ni.  Tergerak hati nak join.  So, here it is.

Senang sangat giveaway ni.  Syarat-syarat adalah seperti di bawah:-


1. Buat tajuk " BROOCH Mini Giveaway". ~ done

2. Copy banner ni dan backlink kan ke blog ni. ~ done
3. Follow blog ni. ~ done
4. Like page "Cinta Itu Indah". ~ done
5. Publish dan letakkan link ke kotak komen ye. - done

Hadiahnya adalah berupa 10 set Brooch kepada 10 orang bloggers.  Tak apa, cuba jer kan.  Menang atau tidak itu rezeki masing-masing.

Giveway ni dah bermula pada 6 September lepas dan akan berakhir pada 22 September nanti.  Jadi kepada yang berminat bolehlah cepat-cepat join.  Klik saja pada banner kat atas tu ya.

Oh ya, kalau ada yang berminat nak order Brooch ini boleh juga whatsApp kepada tuan punya blog di no  011-24181178.


AZLINA MY

1 comment:

Maha Mahu said...

Singgah dari blogwalking emas putih....