Monday, January 26, 2015

Deko Bilik



Oleh kerana dah tak berapa lama lagi nak duduk rumah baru, biasalah kesukaan sekarang adalah mencari idea untuk bilik anak-anak.  Memandangkan nanti bilik anak bujang sedikit kecil jadi kenalah hias dengan sebaik-baiknya agar tak crowded dengan barang-barang.

Google punya google terjumpa idea-idea menarik untuk bilik kecil berukuran antara 8 x 10 atau 10 x 10.  Memang cantik sungguh ideanya.  Antara banyak-banyak gambar, 3 idea di bawah ni menarik perhatian aku.


bedroom-decorating-ideas-for-small-rooms
















Idea bilik ni aku rasa yang paling perfect 10, cuma nanti mungkin tukar warna kot

Single-bedroom-interiors-with-modern-desk-and-chair

Menarik juga idea ni, banyak laci-laci untuk letak barang

modern-bedroom-designs-for-small-rooms-700x499

Idea ni kalau nak 2 orang anak bujang tu kongsi bilik


small-bedroom-interior-design-ideas-meant-to-enlargen-your-space-small-bedroom-ideas-8

Satu lagi contoh idea untuk bilik 2 orang

Ini adalah antara idea yang aku berkenan.  Kalau nak tengok gambar-gambar yang lain boleh pergi ke thevocket

Kredit Gambar : thevocket


AZLINA MY

No comments: