Saturday, July 5, 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My



Pada Ramadan kali ni Nile.Com.My telah berbesar hati nak memberi duit raya kepada pelanggan-pelanggannya.  Cara nak menyertai giveaway ni pun mudah aja.

* Buat entry dengan tajuk 'Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My
* Letak banner di bawah di dalam entry tersebut dan link kan banner tersebut dengan link ini 


http://www.nile.com.my/page.php?cd=76

* Dalam entry tersebut juga ceritakan kalau dapat RM300 tu apa nak buat sama ada untk bulan Ramadan atau nak menyambut hari raya nanti.  Contohnya nak beli baju raya ke, nak belanja buka puasa ke dan apa-apa yang nak buat.
* Last sekali emelkan penyertaan tersebut ke give_away@nile.com.my dengan maklumat seperti berikut:-
Raya GiveAway (Nama Penuh Korang) 

a. Link Blog :
b. Nama Penuh :
c. H/p Number :
Hadiah-hadiah adalah seperti di bawah.
2 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 tunai
4 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM100 tunai

InsyaAllah ada rezeki aku nak dapat RM300 tu aku nak tambah untuk perbelanjaan masa bercuti sekeluarga ke Legoland, Johor Bahru dalam bulan Ogos nanti.

Tarikh akhir untuk menyertai giveaway ini ialah pada 21/7/2014 jam 11.59 malam.

Jadi apa lagi jomlah join ramai-ramai!
AZLINA MY

2 comments:

Azrin Rahim said...

semoga berjaya

Lina said...

Azrin Rahim

Terima kasih.