Monday, June 30, 2014

Makan Ayam Penyet

Ada satu malam tu En Khairol ajak makan kat luar.  Terus dia ajak makan kat Ayam Penyet.  Memang ada satu restoran Ayam Penyet baru buka kat Indera Mahkota.  

Suka pula tengok gambar ni

Puas nak suruh Amsyar pandang kamera

Tengok gambar yang ni pun tutup mata

Amzar pun sama, panggil panggil suruh pandang kamera dia buat tak layan jer

Keadaan dalam restoran.  Masa ni tak ramai orang.

Dekorasi dalaman

Menu yang kami pilih.  Ada ayam penyet, ayam balado, udang penyet dan terung balado

Alhamdulillah, kenyang kami anak beranak malam tu.  Terima kasih belanja kami En Khairol.  Semoga dikurniakan rezeki yang melimpah-ruah lagi untuk belanja kami hehe.


AZLINA MY

2 comments:

Tihara said...

saya sekali pun tak pernah rasa lagi nasi ayampenyet ni :)

jemput join Giveaway di blog saya :)

Irham Maulana said...

Cari Kemasan Makanan yang tepat untuk ayam penyet? Gampang.. Coba aja ke Greenpack. Packaging food grade anti air dan minyak juga aman digunakan tanpa alas. Greenpack memang dibuat khusus untuk makanan.