Thursday, March 13, 2014

Jakarta - Bandung 2014 - Part 2 - Bandung

Sampai sahaja di Bandung kami terus dibawa ke outlet.  Nama tempatnya Grande.  Kat Bandung kan banyak outlet.  Nak pergi semua rasanya tak sempat.

Grande.  Kat sini menjual pakaian-pakaian yang ada brand jugalah.  Aku beli baju anak-anak je kat sini.

Beberapa orang penjual jalanan setia menanti pelanggan.

Ambil gambar Donatello ni masa dalam bas.  Kami tak dibawa pun singgah ke sini tapi masa berhenti kat Grande tadi ada juga ahli rombongan yang berjalan kaki ke sini.  Suppose kena singgah sebab Donatello tak ada terdapat di tempat lain.  Kepada yang tak tahu Donatello ni jenama barangan kulit yang berkualiti seperti kasut dan beg yang khusus dibuat secara handmade.

Ambil gambar ni masa pergi ke tandas semasa singgah di Cihampelas.  Tak ambil gambar sangat kat Cihampelas ni sebab nothing much to do there.  Sesiapa nak beli jeans local yang murah bolehlah datang sini.   Lepas shopping di sini kami dibawa untuk makan malam sebelum check in di hotel kami. Ok, kita sambung. 

#PRAY FOR MH370


AZLINA MY

1 comment:

tony transport bandung said...

Assalamualaikum Wr.Wb. Tuan/ Puan
Kami menawarkan kereta yang baik dan selesa untuk sewa dengan pengalaman dan pemandu mesra dalam mengendalikan pelancong. Mutiara Bandung sewa kereta menawarkan beberapa pakej untuk kereta sewa tempatan yang anda boleh pergi ke mana-mana sahaja di Bandung.



Kereta + Pemandu + Parking + tol + PETROL + makan pemandu ( semua dalam pakej) Bandung Dalam Bandar

Kereta TYPE Daily/14 jam

Rate Kereta Taip Daily/14 hour from 8am yo 10 pm

Suzuki APV ( 7seat ) 130 RM

Toyota Avanza ( 6seat ) 130RM

Toyota Innova ( 7seat ) 160 RM

KIA Pregio ( 10seat ) 170 RM

Isuzu Elf ( 10-15 seat ) 215 RM

Isuzu Elf Long (16-19seat) 270 RM

CALL / hubungi / sms / Nego / konsultasi percuma :
HP / SMS / CALL : +62 858 6137 8328
telefon office : +62 8888 9177 00
WhatsApp : +62 858 6137 8328
pin blackberry : 30D1 82F0
email: tonybandung@smartfren.blackberry.com