Wednesday, January 29, 2014

Satu Petang Di Airport Kuantan

Disebabkan tak berpeluang lagi nak naik kapal terbang buat kali kedua jadi lama juga tak menjejakkan kaki di Airport Kuantan ni.  Inipun pergi sebab nak jemput anak saudara En Khairol yang balik bercuti semester dari Universiti Malaysia Sabah.  Kalau tidak tak ada maknanya nak pergi hehe.  Flight dari KLIA jam 6.20 petang.  Sampai di Airport Kuantan lebih kurang 7.15 petang.

Tempat parking

Tempat parking juga

Hari dah nak masuk senja dah.  

Senja di ufuk timur

Konon-konon dapatlah tengok kapal terbang tengah turun nak landing, sudahnya dengar bunyi dah landing haha

Kebetulan team bola sepak Sabah pun naik flight yang sama, ada game dengan team Shahzan Muda keesokannya. (motif aku cerita haha)

AZLINA MY

No comments: