Thursday, January 9, 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!

Jalan-jalan dari blog ke blog terjumpa segmen ni di blog Bicara Mak Dara.  Fikir-fikir apa salahnya join sama sambil-sambil tu mana tau boleh juga naikkan trafik blog aku yang tak berapa nak naik ni hehe. Blog yang lebih kepada personal story, cerita anak-anak, ada cerita pasal jalan-jalan, cerita pasal makan-makan, caca marba la sikit.  Kepada yang nak join juga boleh follow jer syarat-syarat di bawah ni atau nak maklumat lanjut klik saja pada banner di bawah.


1. Buat entry bertajuk : Jom Naikkan Trafik Blog 2014! 
2. Tak Perlu follow Blog Meroyan Mak Dara ni
(Tapi kalau sudi dengan rela hati Mak Dara tak halang hehehe)
3. Tepekkan Banner di atas tu dan link kan ke entry ini
4.Tuliskan serba sedikit tentang blog anda
5. Setelah selesai letakkan url entry anda di komen box di bawah ye

Tarikh tutup segmen ini ialah pada pukul 7 petang ini 
(atau akan disambung jika ada sambutan hehe)


AZLINA MY

25 comments:

saya tak tipu!!nina the mummy said...

sila follow n singgah blog saya! ambik ko... straight binti forward! terus bin terang! muahh!!
http://ninathemummyntheboys.blogspot.com/2014/01/14-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Dyah said...

Salam terjah..ni bukan melodi..tp Yb kawasan yg giler glamer dgn harapan follow sy balik..muahaha

Amanda Suria said...

salam kenal..salam ukhwah, datang bertandang dari segmen yang sama...follow sini ye...

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen ;)

SyedGraphix Dot Com said...

Singgah sini dari segmen mak dara :D

Tidak Kalah said...

singgah sini. salam kenal

Azhafizah Md Nor said...

Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Maszie Fatah said...

hai...singgah jap jenguk owner blog disini...sihat ke...hehe

http://maszie.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

julia jamaludin said...

singgah sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Phat said...

balas kunjungan ke sini

Ahmad Zaki said...

Singgah dari segmen yang sama. =)

http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?showComment=1389315945965#c7955046344653586447

MyCherita said...

datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Mia Liana said...

salam... mia datang dari segmen yang sama... salam kenal ya... hmmmm tak jumpa butang follower...

http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Fiza Rahman said...

Dtg dari segmen MD.

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Kisah Si Dairy said...

datang dari segmen Makdara
http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Phat said...

datang jenguk sahabat segmen mak dara dan rapatkan silaturahim http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

bella luna said...

salam tuan tanah ;)
kunjungan hormat dari http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

sudah menjadi pengikut setia blog ini. keep blogging dear =)

bella luna said...

salam tuan tanah ;)kunjungan hormat dari
http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

sudah menjadi pengikut setia blog ini. keep blogging dear =)

Syuhada Baharudin said...

salam perkenalan..
datang singgah dari segmen yang sama.

selamat berblogwalking :)

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

mazzING said...

Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
MZG

yang baik Ishak said...

Baru berkesempatan singgah dan tinggal jejak.
YB datang dari segmen yang sama.

http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

rq

Ainim Suju said...

Salam perkenalan..
Singgah blog walking disini

http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

arina abdul rahman said...

Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Mas Zull said...

assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

Kasih Lestari said...

Harap tidak terlewat untuk datang melawat…

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html