Monday, January 27, 2014

Bola vs Bon***

Baru-baru ni gatal kaki ikut En Khairol nengok bola kat stadium, Pahang lawan Singapura.  Bawalah anak-anak dan sorang anak buah.  Yang kecil tinggal jap dengan biras aku.  Emm masuk stadium game dah bermula jadinya berdiri je lah.  En Khairol pulak malas nak berjalan cari tempat duduk.  Sudahnya sampai separuh masa pertama jer nengok, pas tu ajak anak-anak balik rumah.  Tengok kat rumah lagi best hehe.  Dah macam mana nak bestnya, nampak bola sekejap, pas tu nampak kepala, nampak bon***, bola-kepala-bon***, bola-kepala-bon***, kepala-bon***, kepala-bon***, last last banyak nampak bon*** daripada bola haha.  Naik berpinar lak mata asyik nampak bon***.


emmm macam-macam saiz bon*** ada


AZLINA MY

No comments: