Tuesday, December 17, 2013

Food Storage Set


[63% Off] RM48 for 49 Pcs Spin N Store (America No 1 Storage System) + FREE Delivery Peninsular Malaysia

Aku rasa semua surirumah atau ibu-ibu yang berkerjaya macam aku ni suka barang-barang yang banyak kegunaan dan mudah disimpan.  Maknanya mudah disimpan tu macam menjimatkan ruang dan nampak kemas jer.  Kalau sesiapa yang berfikiran macam aku ni mesti suka dengan barangan di atas ni.  Aku sebenarnya dah berapa kali tengok food storage set ni sebab dah banyak kali keluar dealnya.  Tak taulah bila nak beli hehe. Dengan hanya RM48.00 boleh dapat 24 bekas plastik dengan 3 saiz berbeza, 24 penutup dan satu stand holder.   Berbaloi kan?  Kalau sesiapa berkenan nak beli ke apa boleh klik saja di sini ya MOREDEAL<


AZLINA MY

Thursday, December 12, 2013

Breastfeeding Cara Supermodel Gisele Bundchen



sumber : yahoo! shine

Kenapa masih ragu-ragu?  Kenapa masih malu-malu?  Kenapa masih nak cari jalan mudah?  Kenapa masih nak membazirkan wang? Sedangkan kita boleh bagi yang terbaik untuk anak kita, susu yang terbaik dan amat berkhasiat tanpa mengeluarkan wang.  Jangan pandang lekeh ibu-ibu yang breastfeed dan ibu-ibu pun jangan rasa rendah diri pula ok.  Bila tengok gambar ni rasa makin berkobar-kobar nak nyusukan Amzar :-).



AZLINA MY