Tuesday, December 17, 2013

Food Storage Set


[63% Off] RM48 for 49 Pcs Spin N Store (America No 1 Storage System) + FREE Delivery Peninsular Malaysia

Aku rasa semua surirumah atau ibu-ibu yang berkerjaya macam aku ni suka barang-barang yang banyak kegunaan dan mudah disimpan.  Maknanya mudah disimpan tu macam menjimatkan ruang dan nampak kemas jer.  Kalau sesiapa yang berfikiran macam aku ni mesti suka dengan barangan di atas ni.  Aku sebenarnya dah berapa kali tengok food storage set ni sebab dah banyak kali keluar dealnya.  Tak taulah bila nak beli hehe. Dengan hanya RM48.00 boleh dapat 24 bekas plastik dengan 3 saiz berbeza, 24 penutup dan satu stand holder.   Berbaloi kan?  Kalau sesiapa berkenan nak beli ke apa boleh klik saja di sini ya MOREDEAL<


AZLINA MY

1 comment:

Azhafizah Md Nor said...

memang sangat menarik deal ni.nak jengah jap lah..kot berminat nak beli ke kan