Monday, September 30, 2013

September Giveaway By KasihLestariAbadi

Blogwalking kat blog Kampung Kameq ada pula entry giveaway dari blog Kasih Lestari Abadi.  Memandangkan GAnya amatlah senang so rasa nak joinlah. 


Syarat Penyertaan :

1. Segmen ini bermula 1hb September dan berakhir pada 11.59 malam 30hb September 2013
2. Sila follow blog KasihLestariAbadi
3. Sila like fanpage KasihLestariAbadi
4. Klik | SATU | DUA | TIGA | EMPAT | LIMA |  Tunggu hingga sampai habis loading...Jujur tau..
5. Buat satu entri yang bertajuk : September Giveaway By KasihLestariAbadi
6. Copy banner di atas dan link kan ke entri ini
7. Tinggalkan URL penyertaan di ruangan komen (ruangan komen sahaja yang akan diterima)

Pemenang :
1 Pemenang Top refferal tertinggi
99 Pemenang mengikut pilihan hati Pakcik Random.org
Pemenang akan diumumkan pada 4 Oktober 2013

Banyak hadiah-hadiah yang menarik seperti buku, frame gambar, keychain, shawl dan banyak lagi tapi yang paling menarik of course lah purse PRADA di bawah ni untuk top referral.


Jadi apa tunggu lagi, jomlah kita join ramai-ramai mana tahu ada rezeki dapat purse PRADA ni ataupun hadiah-hadiah yang lain tu.  Kalau nak join klik saja banner kat atas tu yer.

Lina

1 comment:

Nadya Bubble said...

Nak fish eye lens, macro lens dan wide lens secara percuma ? Moh ler join !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/09/lucky-draw-by-nadyabubble.html