Monday, March 4, 2013

Tak Bersalin Lagi

setakat entry ni ditulis aku belum lagi melahirkan.  masih boleh bekerja lagi hehe.  oh ya, entry sebelum ni aku kata dah mula cuti hari ni kan, semalam tiba-tiba decide taknak cuti lagilah.  lambat sikit masuk kerja lepas bersalin nanti hehe.  pagi tadi pergi check-up kat klinik, doktor pun cakap hai tak bersalin lagi awak ni hehe.  dah tak ada tanda-tanda lagi macam mana nak bersalin?  so, 9 Mac ni kalau tak bersalin lagi mengadap lagilah doktor untuk cek jantung baby.  ya Allah, semoga semuanya selamat.

Lina

2 comments:

zarena heeney said...

ingatkan dah bersalin...
bby nk duk lama lg tu dlm peyut

atty's said...

semoga dipermudahkan ye lina..takecare