Friday, March 1, 2013

Cuti Panjang

bermula pada 4 Mac ini aku akan bercuti panjang.  saja je aku ambil cuti awal sikit sebab kali ni ambil cuti bersalin 90 hari kan.  kalau ikutkan tarikh EDD aku 8 Mac.  di kesempatan ini aku nak memohon maaf seandai ada salah silap sepanjang aku berblog ni.  doakan agar kelahiran aku kali ini berjalan dengan lancar, selamat dan aku melahirkan baby yang sihat dan sempurna.  insyaAllah aku akan masuk semula bekerja pada 3 Jun 2013.  kalau aku ditakdirkan bersalin awal daripada 4 Mac tu maknanya lagi awallah aku masuk kerja hehe.  semasa cuti bersalin tu nanti aku akan cuba update blog aku sekerap mungkin yer.

Lina

1 comment:

zarena heeney said...

semoga selamat semua
tak sbr nak tgk wajah baby lina