Monday, February 4, 2013

Tak Boleh Buka Blog

aku tengah geram ni.  aku tak tahulah macam mana jadi gini.  setiap kali aku buka blog aku, baru nak loading terus keluar website www.jejakaterhangat.com.  macam mana boleh jadi cam tu yer?  ada sesiapa yang tahu tak?  dah dekat 3 hari dah jadi macam ni.  tak boleh nak buka blog langsung.  cuma boleh buka dashboard aku jer.  disebabkan virus ke?  ada sesiapa yang boleh bantu?


Lina

No comments: