Wednesday, February 6, 2013

Statement Daripada Shila Amzah

mulanya tak ambil kisah pun pasal kontroversi antara Sharnaaz Ahmad dengan ND Lala walaupun aku rasa tak patut Sharnaaz keluar statement macam tu.  apa pun bila hari ni baca pula statement daripada Shila Amzah aku tertarik dengan apa yang ditulisnya.  nampak kematangan, bijak dan tidak mudah melatah.  berbeza dengan statement yang dibuat oleh Sharnaaz yang menampakkan sisi egois tidak mahu mengaku salah.  siap Shila pula minta maaf kepada Sharnaaz dan keluarga dia padahal bukan Shila yang salah pun.
 
harap lepas ni statement Shila tu tidak dikontroversikan pula sebab rasanya dah menjelaskan semua.  bukan apa wartawan hiburan ni bila dah bagi statement yang jelas dan detail pun aihhh nak cungkil lagi sebab nak berita panas.  apa pun Shila, i respect u.
 
sumber : google
 
 
Assalamualaikum dan salam sejahtera,
 
Dengan nama Allah SWT yang maha pengasih dan maha penyayang, Shila rasa cukup bersyukur di atas segala nikmat dan dugaan yang telah diberikan kepada Shila. Tujuan Shila menulis surat ini, sebab Shila nak memperjelaskan semua perkara yang telah terjadi setelah sekian lama Shila berdiam diri.
 
Pertama sekali, Shila memahami situasi ibubapa Shila dan kenapa mereka begitu menjaga Shila dari pelbagai aspek sebab mereka menyayangi Shila dan takkan ada orang lain yang boleh menggantikan tempat mereka di dalam hati Shila. Shila takkan sanggup melukakan hati mereka untuk berbuat sesuatu keputusan yang mereka tidak redhai.
 
Tentang Sharnaaz, Shila ingin memohon maaf secara terbuka kepada Sharnaaz dan familinya atas apa yang telah terjadi. Terima kasih kerana melayan shila dengan baik selama hari ini.Janganlah semua menghukum Sharnaaz atas kenyataannya. Dia tidak sepenuhnya bersalah. Shila mengambil sepenuh tanggungjawab atas semua “damage” yang telah berlaku kepada Sharnaaz dan familinya.
 
Shila, sebagai seorang anak kepada ibubapa Shila, sebagai seorang kekasih kepada Sharnaaz, Shila sangat berharap perkara ini boleh diselesaikan sebaiknya. Shila sentiasa percaya pada qada’ dan qadar. Seandainya ia baik untuk Shila maka dekatkan lah, seandaikan ia membawa kemudaratan untuk shila maka jauhkan lah.
 
Jodoh, pertemuan, Ajal dan maut di tangan Allah SWT.Shila berdoa agar semua berdamai.Shila minta maaf kepada semua rakan-rakan media kerana tidak memberi kerjasama atas semua spekulasi yang telah berlaku. Shila juga ingin memohon maaf kepada semua Shilalas kalau ada yang terguris hati .Demi Allah Shila sangat sayangkan anda semua.

- emel daripada Shila Amzah kepada beautifulnara.comLina

No comments:

Share |