Friday, February 8, 2013

Rumah Tamu Berkonsepkan 5S

ok ini saja nak bantu bisnes kawan-kawan.  kepada sesiapa yang datang bercuti atau ada kerja di Kuantan ni, kalau memerlukan penginapan seperti rumah tamu atau senang orang panggil homestay bolehlah cuba rumah tamu kawan aku ni.  dia baru je mula dan sempena pembukaan bulan Februari 2013 ni ada harga promosi lagi.  yang paling best rasanya rumah tamu dia satu-satunya yang mengamalkan konsep 5S.  sapa yang tak tahu apa 5S tu sila google yer hehe.  ok, kalau nak tahu lebih detail pasal rumah tamu ni sila klik link di bawah ni.  gambar, kadar sewa, terma dan syarat, lokasi semua ada.

rumahtamukami
http://rumahtamukami.blogspot.com/

Lina

No comments: