Wednesday, February 6, 2013

Akhirnya Dah Boleh Buka Blog Semula

ingat tak sebelum ni aku ada tulis yang aku tak boleh buka blog aku.  bila nak view jer terus keluar page entah sapa entah.  alhamdulillah hari ni bila aku cuba buka dah boleh dah.  aku pun tak tahu macam mana dah jadi ok.  masa mula-mula cuba buka tu keluar message window pasal pop up, aku pun klik apa yang patut kemudian dah ok.  lega sangat-sangat rasanya.  ya lah mana tak serabut sebab tak boleh langsung nak view blog sendiri.  aku rasalah page yang mendominasi blog aku selama ni tu nak pageview percuma kot, taknak kerja lebih, nak tumpang blog orang.  harap-harap lepas ni tak kena lagi.


Lina

No comments: