Thursday, January 10, 2013

The Pop Look



setelah sekian lama menahan diri akhirnya aku terjebak juga membeli dress kat The Pop Look.  dress yang aku beli adalah seperti di bawah.

Janet Tiered Maxi Dress - Cocoa
Janet Tiered Maxi Dress - Cocoa Poppy
RM72.00

apa yang aku suka servicenya memang tip top.  cara bayaran senang, aku guna online banking.  aku order hari Selasa dan dah dapat semalam.  kiranya 1 hari je lah.  kalau ikutkan warnanya sedikit lain dari dalam gambar tapi taklah sampai aku tak puas hati.  cuma aku kena potong sikit kaki kain sebab labuh sikit.  masa tengok ukuran dress memang dah tahu labuh tapi aku suka hehe.  ok lepas ni bolehlah survey dress lain pulak.


Lina

1 comment:

I E Z S M Y said...

lohh org ade byk dress poplook tau.. tp dah bg kat kak zemah. hehe.