Wednesday, January 16, 2013

Pelbagai Corak Bola Boling

sebagai peminat boling aku suka tengok corak-corak pada bola boling.  sekarang ni ada pelbagai corak.  yang ekstrem pun ada.  kalau ditengok pada gambar-gambar di bawah ni memang menarik corak-coraknya.  bagi aku yang cute macam Hello Kitty dan The Simpson tu bolehlah diterima tapi kalau corak macam tengkorak atau mata tu emmm tak apalah hehe.






















sumber : abahkhalisha

Lina

8 comments:

Nizam Awang Brahim said...

Ganas betol gambor ke-3 ter.Nok gune pun serun....

Lina said...

nizam awang brahim

tau takper hehe

mrs kayrul said...

klu dah macam mata dan tengkorak tue, nak pegang pun takut

- zuriey - said...

ada comel ada yg menakutkan.. kreatif betul..

Ayen... said...

bilenye nak lawan,gian dah ni....hehe

Lina said...

mrs kayrul

sy pun bukan stakat pegang nak tgk pun ngeri

Lina said...

zuriey

yg comei tu ok lah kan tp yg ngeri tuh huh sapelah yg design tu agaknya

Lina said...

ayen

kene tggu kawan abis pantang la haha