Friday, January 11, 2013

Cek Nuffnang, terima kasih!



akhirnya sampai juga yang aku tunggu-tunggu.  apa dia ya?  ala rasa malu pulak nak cerita.  orang lain dah berzaman dah dapat.  dah beratus-ratus, beribu-riban hehe.  sebenarnya aku baru je dapat cash out duit Nuffnang aku.  blog aku ni dah nak masuk tahun ke-7.  dekat 2 tahun juga menunggu untuk cukupkan duit supaya boleh cash out.   itupun bukan banyak sangat pun.  itulah yang aku segan tu dengan Nuffnang sebab blog aku ni pageview tak sebanyak mana tapi tak putus-putus dapat BE.  mungkin ada yang menarik perhatian kat blog aku ni kot.  apapun terima kasih banyak-banyak Nuffnang sebab masih mempercayai blog aku.  walaupun berzaman nak tunggu duit cukup untuk cash out tapi tak apalah daripada tak ada kan.  lagipun tujuan asal aku berblog pun bukan sebab Nuffnang ni tapi bila tau boleh buat pendapatan sampingan apa salahnya kan.


Lina

No comments: