Thursday, December 27, 2012

Endau Beach Resort, Rompin - Part 3

hari kedua tu kami bangun awal sikit sebab anak-anak sibuk nak mandi pool lagi sebelum balik.  dah puas mandi semua kami pun kemas-kemaslah nak check out.  sebelum balik kami bergambarlah dulu sebagai kenangan.





berakhirlah percutian selama 2 hari 1 malam.  sebenarnya percutian ni untuk anak-anak jer sebab nak ganti balik kesibukan kami masa SUKMA tu.  at least diorang puas hati oklah.  lepas check out tu kami tak pergi mana pun.  singgah jap beli ikan masin kat area situ, lepas tu singgah makan jap kat bandar Rompin kemudian terus jer balik ke Kuantan.


Lina

No comments: