Monday, December 31, 2012

Durian Crepe



sumber : google

rasa malu lak nak cerita pasal Durian Crepe kat blog aku ni padahal dah berzaman orang bercerita.  yang buat business pun dah untung ribu-ribu kot hehe.  bukan apa masa orang bercerita pasal Durian Crepe ni aku berbelah bahagi nak cuba ke taknak.  sedap ke?  boleh terima ke di tekak aku ni?  last last semalam masa pergi Giant nampaklah Durian Crepe ni dijual kat salah satu kiosk kat situ.  dia jual 2 keping dengan harga RM5.  oklah buat rasa.  so balik rumah aku pun rasalah.  emmm sedap juga rasanya.  cam aiskrim pun ada.  tak rugilah beli hehe.  sebenarnya aku dah ada resepinya tapi nak buatnya entah bila hehe.

Lina

1 comment:

Ayen... said...

best sgt ke menda alah tu?...huhu