Friday, December 21, 2012

Cameron Highlands Hari 2 - Rose Centre

hari kedua di Cameron.  lepas breakfast, kami ke Rose Centre.  memang aku dah plan nak pergi sini.  sebab sebelum ni 3 kali ke Cameron tak pernah dapat pergi ke sini.

untuk masuk dikenakan bayaran seperti di atas

Qistina di pintu masuk

besar kan bunga ros tu




bermacam-macam jenis bunga ros ada di sini.  memang cantik.

sekali-sekala bergambar romantik hehe.  ni suruh Qistina yang snap.


En Khairol dan Amsyar

Qistina di antara pokok-pokok ros

kat Rose Centre ni patung-patung karekter kartun pun banyak









- bersambung -


Lina

1 comment:

Ayen... said...

suka nengok gambo yg ckp romentik tu sbb mmg romentik sgt nak2 bila nengok u pegang perut i,i pegang perut u....hehe