Friday, December 21, 2012

Cameron Highlands Hari 2 - Boh Tea Centre

ok sebab semalamnya kan tak dapat masuk Boh Tea Centre ni sebab dah tutup, so pagi ni lepas ke Rose Centre tu teruslah ke sini.  kalau diikutkan setiap kali ke Cameron mesti ke sini tapi tak apalah bawa anak-anak.

dalam perjalanan tu nampak pekerja-pekerja tengah mengumpul daun-daun teh


minum-minum sambil makan kek






Loveeeeeeeeee this picture!!!

kesayanganku

mamanya pun nak juga bergaya hehe

suka tengok anak sungai kat ladang teh boh ni

pekerja-pekerja ladang tengah memetik daun teh

panduan kepada sesiapa yang pertama kali nak pergi Boh Tea Centre tu, masa beroperasi seperti di atas yer .  jangan jadi macam aku lak hehe.

oh balik dari Boh Tea Centre tu singgah lagi kat Strawberry Corner ni, semalam kan singgah dah nak tutup.

duduk-duduk, minum-minum jap

kat sini ada tempat tanaman cendawan.  ada macam-macam jenis cendawan.

cantik lak tengok cendawan ni.

tempat tanaman strawberry pun ada tapi tak buka lak.

- bersambung -

Lina

No comments: