Saturday, December 22, 2012

Cameron Highlands Hari 2 - Balai Kraftangan & Pasar Malam

balik dari Strawberry Corner tu dah tak pergi mana dah.  ingat nak balik ke hotel dan berehat.  sebelum naik ke hotel kami singgah jap kat Balai Kraftangan depan hotel.  saja je tengok-tengok.  banyak juga barangan kraftangan dalam tu.  tak beli apa pun.  lepas tu teruslah naik ke bilik.




lepas dah puas berehat, petangnya baru kami keluar.  ke mana pula tujuannya?  of course lah ke pasar malam Brinchang yang happening.

di Cameron ni memang kat mana-manalah jual strawberry

pelbagai bentuk fridge magnet dan key chain

pelbagai jenis halwa

strawberry coklat

serangga bermagnet

kalau nak beli teh, kat pasar malam pun murah juga

memang ramai orang

kat sini aku membeli t-shirt Cameron

- bersambung -

Lina

No comments: