Thursday, December 20, 2012

Cameron Highlands Hari 1 - Cactus Point

dari Kea Farm kami singgah pulak kat Cactus Point.  macam namanya, tempat ni banyak jual pokok kaktuslah.




barang-barang antik pun ada

tengok, banyak kan kaktus, besar-besar



colourful sungguh kaktus-kaktus kat sini

kat depan pintu masuk.  sebenarnya dah nak tutup dah tempat ni. diorang tutup pukul 6 petang.

keluar dari Cactus Point, singgah pulak kat Strawberry Corner ni.  singgah sekejap juga sebab dah nak tutup.  aku rasa tempat ni agak baru juga.


malamnya untuk memanaskan badan kami makan steamboat.


ini kat bawah hotel penginapan.  lepas beli barang-barang makan sikit kat pasaraya bawah tu.

- bersambung -

Lina

No comments: