Friday, November 30, 2012

Tak Ada Mood

entah kenapa rasa down sangat 2, 3 hari ni.  rasa keseorangan sangat.  En Khairol dah outstation dari hari Selasa hari tu.  lepas tu malam tadi mak mertua, abang ipar dan isterinya ke Raub sebab menziarah Tok yang meninggal dunia.  sekarang ni tinggal aku, anak-anak dan anak-anak saudara kat rumah mertua aku.  dahlah keadaan aku yang tengah pregnant ni, kesihatan dan mood tak menentu.  malam tadi masa tidur nangis sorang-sorang.  bukanlah tak meriah dengan anak-anak saudara semua tu tapi yalah kita ni dah level isteri dan ibu ni lain.  manja sangat ke aku? Ya Allah, kuatkanlah semangat aku.


Lina