Monday, March 26, 2012

Sambutan Birthday Yang Simple

7 Mac yang lepas kan birthday Qistina yang ke-6.  kebetulan hari tu aku cuti sebelum nak pergi ke Hatyai tu lah.  nanti kan aku tak ada 4 hari so cutilah untuk spend masa dengan dia.  siap ambil awal dari tadika dia sebab nak belanja makan kat KFC.  lepas tu sebelah petang belilah kek untuk acara potong-potong.  ala beli kek yang simple je.



ajak mertua aku sekali sebab kebetulan mereka dekat dengan rumah aku.  dah lama tak buat majlis yang meriah sikit buat Qistina.  dah berapa tahun celebrate simple je.  nantilah kalau ada rezeki tahun depan ke bolehlah buat.


Lina

1 comment:

atty's said...

happy belated besday qistina..