Thursday, January 26, 2012

Mera Mannnn...

Dev dan Kamini - Cinta kerana wang

Priya dan Raj - Cinta kerana budi

Dev dan Priya  - Cinta sejati

akhirnya siapa yang menang?  of course lah cinta sejati kalau dalam filem.

layan filem Mann malam tadi memang menyentuh hati.  dah lama tak tengok, lagu-lagunya yang sedap, Amir Khan pula kacak hehe.

aku paling suka endingnya, bila Dev angkat Priya untuk upacara keliling api (Priya tak ada kaki kerana accident), bila cinta datang dengan hati yang tulus ikhlas sanggup menerima kekurangan dan kelebihan masing-masing.  it's touching ok.



Lina

5 comments:

Ayen... said...

muka amir khan tu ade x meh2 ayen.......kuang3,hahaha...

~izan~ said...

mlm td TL twitter izan pun penuh pasal mann ni hehe..

ieda said...

lina nie memang peminat tegar hindi yee .. yessss !

akak punn suke maan tuu ;) lagu dia sedap di dengar kann

azian said...

addehhh...
tgok hindustan ke????hehhehe
mmg kl tak nangis, tak sah nihh

tau tak, yan tiap2 mlm tgok CERIA!!!!!adoyaiiiii....layan muaz....huhuhu

Nizam said...

Koi layan lagu dia je...