Wednesday, January 25, 2012

Cuti dan Demam

cuti 4 hari lepas aku habiskan di rumah mak.  banyak aktiviti di rumah mak memandangkan lebih kurang seminggu lagi ada majlis yang besar akan berlaku.  buat lebih kurang 400 biji biskut untuk goodies bag.  kemudian membungkus, ikat reben lagi.  sakit pinggang juga dibuatnya tapi tak apa kiranya membalas balik jasa my sis masa wedding aku dulu kan dik hehe.  tak siap semuanya pun lagi, ada beratus juga lagi masih perlu disiapkan.  yalah tenaga kerjanya berapa keratlah sangat.  apapun insyaAllah boleh disiapkan on time, don't worry ye dik, nanti lagi banyak jerawat tumbuh hehe.

selain daripada itu,  anak pula on and off daripada demam.  mulalah rasa tak sedap hati.  bermula dari hari Sabtu lepas membawa ke hari ini, sekejap panas, sekejap baik.  demam biasa ke atau demam disebabkan virus-virus yang melanda. tidak dapat dipastikan.  yang aku risaukan demam denggi tapi tanda-tandanya tak menjurus ke arah itu.  kena pergi ke klinik lagilah nampak gayanya.

Lina

4 comments:

ieda said...

musim nie dikk
huuhu semoga cepat2 sembuh anak lina nanti .. akak doakan

doakan buat ayahanda akak ye dik ;(

Neeza.Areef said...

alamak k.az..skang mmg musim ke arah tu kan..so better g cek btl2...

I E Z S M Y said...

kak, mggu ni dtg lg yek..last packing..mggu dpn mls buat dah.hehe..

Ayen... said...

harap2 xlaa smpai kena demam denggi.moge cepat sembuh...