Tuesday, December 13, 2011

Milkadeal - Bila Rak Kasut Dah Penuh

ada benda menarik lar kat milkadeal.  very very interesting things.  kalau kalian tengah mencari rak kasut yang cool, trendy bukan yang macam sekarang ni typical rak kasut tuh, ini memang untuk kalian.  milkadeal tengah promosi Ferris Wheel Shoe Rack dari CL Home Deco dengan harga RM185 daripada RM269.  boleh didapati dalam 4 warna tapi yang paling menarik ada colour pink tuhhhh!!!


inilah rupanya Ferris Wheel Shoe Rack.  cute kan warna pink.  nampak macam ruangnya kecil tapi jangan tertipu boleh memuatkan 30 pasang kasut tau!

kalau ada yang berminat bolehlah pergi MILKADEAL untuk maklumat lanjut.  

Lina

4 comments:

Zue AnnaLeeya said...

takyah beli rak gini pon lina...
kasut tak byk... hehehe

Ayen... said...

Rak baju yg pusing2 gini ada x?hehe...

Lina said...

zue annaleeya

hehe emmm sy pun x byk lg kasut nanti membazir je ruang2 yg x terisi tu

Lina said...

ayen

itu cam dah jadi buaian dah haha