Thursday, December 1, 2011

I Love You Like A Love Song Adam Levine

sebenarnya tajuk di atas adalah 2 dalam 1.  satu tu tajuk lagu dan satu lagi Adam Levine lah.  kenal tak kalian dengan Adam Levine?  Kalau kalian pernah dengar atau suka lagu Move Like Jagger mesti tahu punya hehe.  apa ada pada Adam Levine?  ohhh bagi aku dia HOT ok.  sejak bila pula aku minat dia?  ini semua pasal The Voice lah.  dia adalah salah seorang mentor dan juri dalam program tu.  sejak daripada situ aku dah admire Adam Levine ni walaupun sebenarnya dah tahu lama Adam Levine ni sebab dia dari kumpulan Maroon 5.  kalau tengok video clip Move Like Jagger tu memang seksilah hehe.  ok sila ingat en khairol sekarang yer haha.  sila layankan aje gambar-gambar Adam Levine yang hot ini.








oppss terbanyak lak gambar.  ini kes pakai copy jer tak kira dah berapa hehe.  
picture : kredit to google

ok pasal lagu ni rasanya aku ni dah ketinggalan keretapi.  orang dah sana sini cakap pasal lagu ni aku ni baru tahu pasal lagu yang sedap ni.  sebenarnya ada dah dengar yang ramai kata lagu ni sedap tapi aku buat tak tahu jer.  sekali tertengoklah video clip yang comel kat Astro terus terpikat haha.  lagu ni cam cute giler macam penyanyinya Selena Gomez.  untung Justin Bieber ehhh tetiba hehe.

Lirik Lagu Selena Gomez – Love You Like A Love Song

[Verse 1]


It’s been said and done
Every beautiful thought’s been already sung

And I guess right now here’s another one
So your melody will play on and on, with best we own

You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A center full of miracle, lyrical
You’ve saved my life again
And I want you to know baby


[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby


And I keep it in re-pe-pe-peat


I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby


And I keep it in re-pe-pe-peat


[Verse 2]
Cursing me, boy you played through my mind like a symphony
There’s no way to describe what you do to me
You just do to me, what you do
And it feels like I’ve been rescued
I’ve been set free
I am hyptonized by your destiny
You are magical, lyrical, beautiful
You are…I want you to know baby


[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby


And I keep it in re-pe-pe-peat


I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby


And I keep it in re-pe-pe-peat


[Bridge]
No one can pause
You stand alone, to every record I own
Music to my hear that’s what you are
A song that goes on and on


[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby


And I keep it in re-pe-pe-peat


I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby


I love you…like a love song…

Selena Gomez
picture : kredit to google

Lina

4 comments:

I E Z S M Y said...

lelaki berjambang adalah seksi!

Ayen... said...

Comellaa kan salena gomez tu,hehe...

ieda said...

ermm dia bercinta dengan selena gomez ke ??

Yan said...

eeemmm. i love himm.. soooo sexyyyy..