Tuesday, December 13, 2011

Handbag Coach

cantik...

 ni pun cantik juga...
 ni laaagi cantik

waaaaaaa...yang ni pun cantik

pendek kata semuanyalah cantik...bukan begnya jer cantik...harganya pun cantik juga hehe tapi kalau dah suka harga berapa pun tak kisah ye dak.   apapun aku cuci mata je lah.  tak terfikir lagi nak beli handbag harga lebih RM500 hehe tapi masa akan datang tak tahulah pulak.  kalau sesiapa yang minat handbag coach memang sesuailah nak tengok blog ni.  jangan risau mengenai kualiti ye bak kata tuan punya blog "selling 100% authentic branded items and your money back guaranteed".  ha dah ada jaminan daripada tuan punya blog so tak perlu risau-risau yer cuma sediakan duit jer hehe.

kalau berminat bolehlah pergi ke blog http://coachlover1980.blogspot.com.
kalau macam tak cukup bajet lagi tapi dah berkenan dan takut orang lain ambil boleh cop dulu dengan bayar deposit yang ditetapkan.  

selamat bershopping!!!

Lina

6 comments:

I E Z S M Y said...

coach!! T_____T

firahadifa said...

coachy.. coachy..

~izan~ said...

berangan jugak izan ni..tp nama pun angan2 ekeke.

Lina said...

ieszmy

eh adik minat kan coach hehe

Lina said...

firahadifa

hehe cam kuch kuch hota hai lak

Lina said...

izan

yup kak ina pun berangan jer x rugi apa2 hehe