Saturday, November 19, 2011

Zumba Fittness For Charity

~ STICKY MODE ~

(untuk entry terkini sila scroll ke bawah)


hai! kepada warga Kuantan dan di sekitarnya yang suka menari dan exercise, apa kata datang beramai-ramai ke Zumba Fitness for Charity yang dianjurkan oleh Zumba Fitness Kuantan. 

di samping exercise boleh beramal dengan menderma yang akan disalurkan ke IIUM Breast Centre & Kuantan Breast Canser Support Group.  untuk maklumat lanjut baca saja pada banner di atas atau hubungi nombor yang tertera di banner tersebut.

apa lagi jom kita berzumba!!!

Lina

4 comments:

Ena Qalinsya said...

weh byr bape ni? kena menari ke? segan plak huhuhu...
ko p ke weh ihiks

Lina said...

ena

lor ni mesti tak abis baca banner tu...free jer tp digalakkan bagi sumbangan lar utk breast cancer

aku tak tau lg...sbb ada kenduri kawin kat segamat tarikh tu :(

ieda said...

aah lina ada kak zia cakap dulu ngan akak pasal zumba fitness centre nie .. menarik kan .. masa je x ada huhuhu

Lina said...

ieda

emmm bolehnya kak ieda 2 jam jer hehe