Wednesday, November 30, 2011

Sosej Dibalut Dengan Roti Tortilla Bersama Sos Jalapeno


haha saja je nak tayang projek entah bulan berapa punya.  sekarang ni selalu buat menu ni sebab ada sos jalapeno yang dibeli daripada puan jaja.  terima kasih ye jaja sebab kirimkan sos ni dan terima kasih banyak-banyak kerana menghalalkan (jaja tau kan apa dia) rasa malu lak hehe.  apa pun sos tu memang sedap, sama macam sos cheezy wedges kat KFC tu.  ohhh nak bagi lagi sedap aku tambah telur dadar, balut sekali...nikmat.  cuma gulungan tu tak berapa kemas sebab banyak sangat kot isinya hehe tapi yang paling penting en khairol cakap sedap :-)


Lina

8 comments:

nikki said...

sos nia beli kat mana...mcm sedap jer kak ina....

I E Z S M Y said...

sedaaapppp..i'm meltingg..air liur meleleh. haha.

Lina said...

nikki

beli online dgn jaja tu lah...klik je kat link jaja tu harga rm15 tak termasuk postage...

Lina said...

ieszmy

haha mmg sedap lgpun berkhasiat sebab ada sayur bagai kan hehe

Nurulhuda|Adlie said...

weee nak beli sos tu jugak, haha, mana nak cari jalapeno segar ya? xtau mana ada jual, kalau kat subway tu suka mintak lebeh2

Lina said...

nurulhuda/adlie

klik jer kan akak ada highlight puan jaja tu, klik kat situ nanti keluarlah blog dia kat situ bole baca camne nak beli...klu yg segar x taulah sebab yg akak beli ni jenis serbuk kena bancuh dulu

~izan~ said...

betul! sos ni sedap hehe..tmbh lg towkeynya dkt je dgn rumah izan hehe

Lina said...

izan

haha toke dekat dgn rumah lg lar senang nak mengorder kan