Friday, November 11, 2011

Langkawi - Part 2

sambungan daripada Part 1.  hari kedua di Langkawi.  acara jalan-jalanlah pula.  

bergambar dulu sementara menunggu yang lain.

kat tangga hotel pun jadilah.

ceria jer si amsyar

2 beradik yang tak duduk diam...bila nak ambil gambar je diam hehe

kami berempat + 1 hehe.  kanak-kanak di hadapan tu anak salah seorang ahli rombongan.  oh ya baju kami berempat tu adalah hasil shopping malam sebelumnya hehe.  semangat Langkawilah katakan.

bergambar beramai-ramai sebelum memulakan perjalanan.  setiap keluarga telah diberikan kereta sewa masing-masing.  jadi konvoi je lah.

tempat persinggahan pertama...kedai gamat.  kedai yang harus singgah bila sampai di Langkawi.  kat sini boronglah sebanyak mana produk gamat.

tempat persinggahan kedua...Waterworld Langkawi.  aku dah pernah masuk masa first time pergi Langkawi.  kali ni kena masuk sebab anak-anak.

 anak-anakku bersama anak ahli rombongan

bergambar kat tempat penguin.  comel-comellah penguin ni.

aku pun nak juga bergambar kat dalam ni

qistina nak juga bergambar konon-konon dengan penguin 

amsyar pun taknak kalah

lepas ke Waterworld ni semua ahli rombongan buat acara masing-masing.  ye lah dah kereta sewa masing-masing.  lagipun ada yang dah pernah pergi ada yang belum jadi tujuan lain-lain jadi lagi senang ikut masing-masinglah nak pergi mana.

Lina

3 comments:

Ayen... said...

Memang dapat bayangkanlaa betapa seronoknya tu kan...

Lina said...

ayen

ye sila bayangkan keseronokan tu ye en ayen

Ayen... said...

bukan keseronokan anak2 yg en ayen bayangkn tp keseronokan papa ngan mamanya....haha.