Sunday, November 13, 2011

Hasil Shopping

ini bukan kami beli tapi hadiah cenderahati yang diberi oleh kelab.  cantikkan tea set ni.  macam vantage lak.

barang-barang yang dijual di Wan Kelian memang murah.  kami pun ambil peluanglah beli beg camping ni sebab kami nak aktif semula dalam aktiviti camping.  lagipun harganya amatlah murah.  jadi tak payahlah nak pinjam-pinjam kat orang lagi.  of course lah yang pink tu aku punya.  en khairol yang biru.

 oleh sebab mak ayah dapat beg, anak-anak pun kenalah ada juga.  beg Thomas & Friends untuk amsyar dan beg Princess untuk kakak bawa ke sekolah.  memang murah dan kualiti begnya pun boleh tahan.

buaian jaring ni dibeli oleh en khairol.  tak tahulah dia nak ikat kat mana.

sebagai seorang perempuan memang tak boleh tahan kalau tengok handbag ni jadi aku pun sambarlah satu.  aku beli sebab aku suka warnanya dan besar.

inilah hasil belian aku kat Wan Kelian.  barang-barang yang aku beli kat Langkawi pula biasalah minyak gamat dan coklat.  


Lina

9 comments:

ieda said...

wan kelain .. kat mana nie dik ??

Ayen... said...

kulit apa beg tu?menggerutu semacam je nengoknya.......hehe

Lina said...

ieda

kak ieda ni kat perlis jg kat sempadan tempat baru ni selalunya kan pergi padang besar

Lina said...

ayen

x tau lar kawan kulit aper...kulit buaya kot haha

LYAfrina said...

BESTNYER SHOPPING ..
LUMRAH ORG POMPUAN..PANTANG TGK H/BAG, KASUT..MSTI CPT JTUH HATI KAN..

Nurulhuda|Adlie said...

yang deuter pink tu bape kak?

Lina said...

lyafrina

mmg pompuan ni klu dgn hbag cair jadinya hehe

Lina said...

nurulhuda/adlie

emmm beg akak tu reganya rm85...bolelah utk masuk hutan hehe

Unknown said...

Puan Lina beli buaian tu kat mana ye?