Wednesday, October 19, 2011

Segmen : Saya , Blog dan Pembaca


dah lama tak join segmen yang dianjurkan oleh en. ben ni.  kali ni tergerak pula hati nak join.  lagipun senang saja nak buat.  ehhhh semua segmen yang dianjurkan oleh en.ben selama ni memang senang.  tak pernah lagi rasanya yang susah-susah sampai pening nak cari jawapan hehe.

"SAYA, BLOG dan PEMBACA.  emmm SAYA mewakili diri saya sendiri, tuan punya blog ini yang menggunakan BLOG sebagai medium perantaraan di antara SAYA dan PEMBACA.   SAYA menjadikan BLOG sebagai tempat untuk meluahkan perasaan, menyuarakan pendapat, sebagai diari kehidupan SAYA, berkongsi minat dan memberi info.  daripada entry yang SAYA pamerkan di BLOG, SAYA bertukar-tukar pandangan melalui komen-komen dan kritikan-kritikan daripada PEMBACA.  SAYA, BLOG dan PEMBACA adalah satu kaitan yang kukuh dan tidak mungkin akan terlerai".


sudah tentu gambar header ini mewakili blog saya.


Lina

4 comments:

ctie anis said...

nice blog..
bw dr segmen abg ben..:))

Lina said...

ctie anis

terima kasih

~izan~ said...

akak rajin!

Lina said...

izan

alar segmen simple2 jer tu yg rajin hehe