Sunday, October 30, 2011

Odisi Aurora 1st Giveaway!


~ STICKY MODE ~

(untuk entry terkini sila scroll ke bawah)


ohhh my friend Odisi Aurora ada buat GA.  harus join ni.  lagipun senang amat GA nya.  cara-cara nak join seperti di bawah ni.

Cara-caranya :
1. Sila buat entri berkenaan giveaway ini & 'link'kan ke entri ini.
2. Jawab soalan ini : Bilakah tarikh entri pertama Odisi Aurora di'publish'?
3. Tinggalkan jawapan & URL link korang di ruangan komen.

Itu sahaja :-) 
Seorang pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah (dengan jawapan yang betul semestinya).
Tarik tutup penyertaan : 30 Oktober 2011 (Ahad) jam 11.59 pm.

hadiah-hadiah yang akan diberi pun menarik juga iaitu


                                        Romper set (12 months), cute colourful baby tights (6-12 months) & white pant



                                                                                   Chiffon shawl roses  in pink

  jadi jom ramai-ramai kita join GA ni.  untuk maklumat lanjut boleh klik saja pada banner di atas tu.

Lina

2 comments:

Chempaka Aurora said...

thanx inazz sbb support GA ni. gud luck ye!

Lina said...

chempaka aurora

sama2 :)