Monday, October 31, 2011

1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!

~ STICKY MODE ~

(untuk entry terkini sila scroll ke bawah)


jalan-jalan di blog hasrulhassan terbaca satu entry mengenai GA ni.  best juga join GA ni.  walaupun tak selalu menang dan bertuah macam cik nana tapi tak rugi pun join.  boleh juga menambah kenalan di alam maya ni.  
ok GA ni senang saja nak join.  cara-caranya seperti di bawah ni yer.


CARA-CARA NAK MENYERTAI GIVEAWAY NI : 
  • letak banner seperti di atas buat 1 entri yang bertajuk "1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!" dan link kan ke entri ini..
  • Follow blog Mr Baiz dan blog penaja di SINI  untuk update sepanjang giveaway..
  • kalau tak keberatan Like SINI sekali..*ecececeh...pomot sikit..hihi..jangan marah yer..
  • nak tag kawan-kawan lain pun amat digalakkan...lagi ramai lagi meriah..
  • 3 pemenang akan di tentukan dengan Random.Org.
  • tinggalkan link post anda di entry ini.
  • tarikh tutup penyertaan : 31 Oktober 2011
HADIAH-HADIAH adalah amat menarik kebabom seperti di bawah ini.




jika nak tau maklumat lanjut klik saja pada banner GA di atas tu yer.

Lina

8 comments:

~izan~ said...

good luck akak!

Mr.Baiz said...

hye,,terima kasih sudi memeriahkan 1st GA baiz..good luck ya. :)

azian said...

good luck ye lina....
awak mmg ngajin join2 nihh....
ok, teruskan komen d blog sy...
nnt ade hadiah utk pembaca bertuah...heheheh

Lina said...

izan

thanks :)

Lina said...

mr baiz

sama2, terima kasih jg sbb buat GA ni

Lina said...

azian

ohhh ada lg ke hadiah nak diberi...pasal komen no hal hehe

ieda said...

gud luck dik !
akak dah lama x berGA nie .. x de mood huuh

Lina said...

ieda

sy ni pun tgh bermood nak berGA hehe