Tuesday, September 27, 2011

Gedik Santai Ke Raub

hujung minggu yang lepas aku sekeluarga telah balik ke Raub, rumah Mak Ngah.  perancangan last minute sebenarnya.  mulanya nak bertolak hari Jumaat malam Sabtu selepas balik kerja tapi memandangkan jemputan rumah terbuka yang bersusun jadi ditunda ke pagi Sabtu.

bosan di atas highway LPT, bergambar sakan kami 3 beranak di dalam kereta

amsyar pun dah pandai bergaya lagilah syok

mamanya pun tak kalah nak menggedik juga hehe...en khairol tak boleh dilibatkan dalam perkara ni nanti ke lain pulak keretanya

amsyar lak nak bergambar dengan mamanya...dia bolehlah ke depan sebab saiz kecil...qistina sukalah kalau suruh dia ambilkan gambar

kali ni kami balik melalui bandar Bentong dan Raub.  selalunya kami keluar ikut exit Lanchang, lalu ikut Mempaga dan sampai ke Lembah Klau, lagi dekat.  ada sebabnya ikut Bentong tu sebab en khairol nak pergi kedai bundle yang selalu simpan stok tshirt ikannya.  lalu ikut bandar Raub pulak sebab nak try something.  nanti aku cerita dalam entry seterusnya.

inilah kedai bundle tu tapi ni bukan kedai yang en khairol selalu pergi ni owner baru.  kedai bundle yang lama tu katanya dah pindah ke Karak.  alang-alang dah sampai en khairol pun carilah juga kalau ada tshirt ikan yang dia berkenan.  adalah dapat 2 helai.  bersambung...

Lina

9 comments:

azian said...

lina...t shirt ikan????cer citer cer citer....heheheh...exit laa chenor len kalik...hehehe

Lina said...

azian

hehehe tshirt ikan tu maksudnya tshirt yg ada gambar ikan atau yg berkaitan dgn memancing...insyaAllah exit chenor tu bisa diatur haha

zh-ena said...

lain la inner yg awak pki tu..cantik..reben tu mmg ader @pun klip riben jea

~izan~ said...

akak kira dok dlm keta dm keadaan reverse la yer hehe

Nizam said...

Anok pandei nangkap gambor senang la.Tak payoh nyuroh orang lain dah...

Lina said...

zhe-na

cantik ek...mekasih hehe ohhh riben tu mmg sedia ada kat inner bukan yg kena klip2 tu...ni inner terkini ni tau...ada mcm2 style inner tu

Lina said...

izan

yup betul tekaan izan tu hehe

Lina said...

nizam

betul tu...koi xyah dah suh sape2 suh anak koi jer

miss sue said...

uiks..rumah su kat bentong..t kalo ke raub jemput la singgah