Tuesday, September 27, 2011

Aku Masih Di Sini

yup! masih di sini, tak pergi mana-mana pun.  bukan tak ada apa-apa nak diceritakan...ada...banyak sangat cuma masa tidak mengizinkan.  sedikit sibuk kerana aku dan en khairol sedang merancang sesuatu.  sesuatu yang besar juga berkaitan dengan masa depan.  sekarang ni memang aku selalu memikirkan mengenai masa depan.  ye lar takkan nak duduk takuk ni je kan.  memanglah hidup aku sekarang ni selesa tak ada apa-apa masalah dan aku bersyukur sangat dengan apa yang aku ada setakat ni tapi  masa hadapan kita tak tau apa akan berlaku kan.  kalau kita tak bertindak dari sekarang sampai bila-bila pun tak berubah.  taknaklah setakat selesa nak juga rasa lebih selesa.

apa-apapun kalau perancangan aku ni jadi aku akan kongsi dengan kalian semua.  tak sabar juga nak memulakan dan nak tengok hasilnya hehe.  apapun aku akhiri entry aku ni dengan gambar tuan punya blog ni kat bawah ni yer.

cute tak inner yang aku pakai tu?  cantik tak?  berminat??? tungguuuuuuuuuuuuu...

p/s : oh yer ok tak wajah baru blog aku ni? saja nak berubah selera...memang lama dah nak ubah hari ni baru berkesempatan...kak wan kalamhati pun ada komen blog lama aku tu nampak serabut sikit...so camne kak wan dan kalian semua ok tak?  

Lina

4 comments:

atty's said...

lama dah lina tak update..takecare

Lina said...

atty

lama ek kak ty hehe tu lar sibuk skit...terima kasih

~izan~ said...

tu la kak,dah tukar wajah blog ni..akak kemain cantik dgn inner tu =)

Lina said...

izan

hehe thanks izan...minat x dgn inner tu, inner pesen baru tu