Wednesday, August 24, 2011

Waniez Craft 1st Giveaway



tengok kat shoutbox ada jemputan untuk sertai giveaway daripada Waniez Craft.  emm kalau nak cuba apa salahnya kan.  tak rugi apa pun.  syarat-syaratnya pun senang amat.  yang lagi best kita boleh pilih sama ada nak join melalui blog atau facebook ataupun kedua-duanya sekali.  kalau join dua-dua penyertaan kita pun dikira 2 juga tau.

ok semua syarat-syarat aku dah buat.  aku join melalui blog jer.  kalau kalian berminat nak join juga bolehlah klik pada banner di atas yer.  tarikh tutup penyertaan pada 26 Ogos 2011.  jadi, cepat-cepat yer.


Lina

2 comments:

waniez_craft said...

tq sudi join waniez craft 1st giveaway..gud luck k..=)

ieda said...

gud luck dik :)