Monday, August 15, 2011

Giveaway from Moscow by Miszlullaby


tengah-tengah seronok berblogwalking terbaca pasal satu GA ni yang dianjurkan oleh www.miszlullaby.com. aku pun dengan suka-sukinya teringin lak nak join.  saja cuba-cuba manalah tau ter 'random pick' blog aku kan hehe.  seperti biasa bila ada GA adalah syarat-syaratnya.  bila ada syarat-syarat adalah GAnya hehe melalut dah aku ni.

SYARAT-SYARAT:

1)Buat satu entry bertajuk " Giveaway from Moscow by Miszlullaby"
2)Copy dan letakkan banner di atas dalam entry korang tu. Tak payah letak dekat sidebar.
3)Be my FOLLOWER.
4)Masukkan link http://www.Miszlullaby.com dalam senarai bloglist korang.
5)Tag 5 orang rakan blogger and LET THEM KNOW.
6)Kemudian, tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen di bawah.



TARIKH TUTUP: MAYBE 30/8/2011 

ok semua syarat-syarat tu aku dah buat cuma tinggal nak tag 5 orang rakan jer.  emmm nak tag siapa ya?  baiklah 5 orang yang bertuah tersebut adalah...

3) zue

harap-harap penyertaan aku ni diterima ya.  kepada kalian yang nak join sama GA ni klik saja pada banner kat atas tu yer.

Lina

4 comments:

Zue AnnaLeeya said...

nanti zue join erk...

gud luck..

Lina said...

zue

ok...thanks

Rozita said...

esok sy singgah.. hari ni tak sempat.. tq..

Lina said...

rozita

ok...tak kisah...thanks