Sunday, August 21, 2011

First Giveaway by Amalina Athman


kemenangan pertama GA duit raya hari tu telah meluap-luapkan semangat untuk join lagi dan lagi...dan lagi...dan lagi...GA.  jadi kali ni nak join GA yang dianjurkan oleh adik Amalina Athman ni.  hadiah-hadiahnya nampak macam lumayan sebab ramai sponsornya.

syarat-syarat adalah seperti berikut:-

1- Jadi follower blog ini ( optional/tak wajib )
2- Buat satu entry bertajuk " First Giveaway by Amalina Athman"
3- Copy n paste banner di atas ke dalam entry tersebut serta backlink ke entry ini.
4- Masukkan senarai sponsor dibawah ni dalam entry penyertaan anda:


5- Follow blog sponsor di atas(wajib).Bagi shawl's gallery, sila like page shawl's gallery kat facebook.(wajib)
6- Tag beberapa orang blogger( tak wajib ) 
7- Setelah selesai mengikuti syarat2 di atas, hantarkan penyertaan anda di ruangan komen kat entry ni. Jika hantar di ruangan komen entry yang lain, tidak akan di layan.

ok dah siap dah.  harap-harap penyertaan ni diterima yer.  kepada yang berminat nak join sama klik saja pada banner kat atas tu k.


Lina

1 comment:

nur amalina athman said...

assalamualaikum, thanks join..semoga berjaya..:)