Monday, August 22, 2011

Berbahagialah Kau Di Sana

aku baru saja baca kisah pasal Dania Emelda Aqasha yang didiagnoise leukimia awal tahun ni.  aku sebenarnya nak buat entry pasal ni lepas baca di blog ayu dan lepas tu aku pergi ke blog ibu Dania ni.  tup tup aku tengah nak karang entry dapat latest news yang Dania  dah kembali ke rahmatullah.  ya Allah sedihnya aku rasa.  sebak dada ni sekejap.  bergenang air mata.  anak kecil ni dah kembali mengadap Penciptanya.  Allah s.w.t. lebih sayangkan dia.



sama-sama kita sedekahkan al-Fatihah buat arwah.  buat leen, ibu arwah kuatkan semangat dan tabah menghadapi dugaan ini.  takziah diucapkan.

kalau kalian nak ucapkan takziah dan nak baca rentetan kisah Dania ni  bolehlah ke blog ini alyn9479.  

Lina

5 comments:

Ayen... said...

Al-Fatihah....

kayzie said...

sy pun tau tau anak ni dah pergi buat selamanya..sedey..moga keluarganya terutama ibunya tabah..

Lina said...

ayen

sama2 kita sedekahkan

Lina said...

kayzie

mmg sedih kayzie tp tu lar Allah lebih sayangkan dia...xnak dia menderita lama2

Kalamhati said...

Hmmm al-fatihah..
sedih