Tuesday, August 16, 2011

Menang 1st GA Untuk Tahun 2011



nak share satu berita gembira.  memang betul-betul rezeki bulan Ramadan ni lar sebab aku ni memang jarang bernasib baik kalau menang cara cabutan bertuah ni.  pulak tu aku join last minute.  memang nak jadi rezeki lar hehe.

apa beritanya yer?  sebenarnya aku join GA yang dianjurkan oleh mamatisya.  GA nya mencari 10 orang yang bertuah untuk mendapat duit raya sebanyak RM5.  mungkin bagi sesetengah orang alah apalah sangat RM5 tu kan.  ishhh kira banyak lar tu kalau sekarang ni boleh dapat sebungkus gulai kawah tu hehe.

kalau ikut senarai yang mamatisya buat aku no. 70 :)

terima kasih yer mamatisya kerana buat GA ni.  tak sia-sia join padahal dah last minute dah hehe. terima kasih sekali lagi.

nota : kemenangan 1 untuk tahun 2011

Lina

3 comments:

mama tisya said...

tahniah..hah cpt bg no akaun...kn lmbt kena cr pemenang lain

sila bg details b4 kul 3pm arini

Lina said...

mama tisya

terima kasih yer

~izan~ said...

tahniah kak ina.. rezeki ramadhan =)