Tuesday, June 28, 2011

Three Layer Tea


ini minuman kegemaran aku sekarang ni, Three Layer Tea.  dibuat dengan air gula merah di bahagian bawahnya, disusuli dengan susu cair dan seterusnya teh.  keenakan gula merah dan susu cair tu memang terbaekkkk.  nasib baiklah tak semua kedai buat air ni kalau tidak mahunya aku kena kencing manis.

Lina

6 comments:

kayzie said...

cam best jek

Papa Mifz said...

mesti sgt manis kan....

Ayen... said...

tgk pada gaye air ni,cukup 3 gelas mau kencing manis betul nanti.....ihiks.

Lina said...

kayzie

mmg best kayzie lemak2 jer rasanya

Lina said...

papa mifz

yup very manissss

Lina said...

ayen

itu mmg betulll jd klu suka pun berpada2lah minumnya hehe